دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان آسمانی ابری تا نیمه ابری برای تهران تا ۵ روز آینده تمدید مهلت ثبت‌نام در آزمون‌های ورودی مدارس استعداد‌های درخشان و نمونه دولتی بارش باران در اغلب استان‌ها تا اواسط هفته کشف توله شیر وحشی و مار‌های پیتون و کبری در یکی از مناطق مسکونی تهران + عکس رئیس سازمان محیط‌زیست: پروژه قانونی به نام ‎ «پتروشیمی میانکاله» وجود ندارد بیماری‌هایی که مانع سفر حج هستند ماجرای حضور زن نیمه برهنه در بانک اصفهان چه بود؟

دستور رئیس کل دادگستری کردستان برای رسیدگی خارج از نوبت به پرونده کودک آزاری در سنندج

رئیس کل دادگستری کردستان با صدور دستوری به دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان بر رسیدگی فوق‌العاده و خارج از نوبت به پرونده کودک آزاری دختر خردسال ۹ ساله تاکید کرد. وی اظهار کرد: با توجه به اهمیت موضوع در افکار عمومی و حساسیت پرونده، رسیدگی خارج از نوبت و رعایت کلیه مقررات قانونی لحاظ خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۸ - ۱۹ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 February 07
کد خبر: ۲۷۰۴۵۲

به گزارش راهبرد معاصر، حجت‌الاسلام و‌المسلمین سیدحسین حسینی رئیس کل دادگستری کردستان با صدور دستوری به دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان بر رسیدگی فوق‌العاده و خارج از نوبت به پرونده کودک آزاری، ضرب و جرح عمدی و شروع به قتل عمد دختر بچه ۹ ساله تاکید کرد.

وی تصریح کرد: این پرونده در کوتاه‌ترین زمان ممکن در شعبه هفتم بازپرسی دادسرای عمومی و انقلاب مرکز استان تشکیل شده که پس از تکمیل تحقیقات مقدماتی و صدور کیفرخواست و ارسال به دادگاه، با سرعت و دقت رسیدگی خواهد شد.

رئیس کل دادگستری استان کردستان اظهار کرد: با توجه به اهمیت موضوع در افکار عمومی و حساسیت پرونده، رسیدگی خارج از نوبت و رعایت کلیه مقررات قانونی لحاظ خواهد شد.

گفتنی است؛ در روز‌های گذشته یک دختر بچه ۹ ساله سنندجی توسط نامادری خود مورد ضرب و شتم و اذیت و آزار قرار گرفته است./ میزان 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار